Lingeriestoffen en lingeriematerialen inkopen in Parijs

lingeriestoffen Lijfgoed jan 2013 300x225 1.jpg 1

Afgelopen weekend was het weer zover. Inkopen in Parijs. Zo ging ik 5 jaar geleden voor het eerst naar Parijs en nu is het een 2-jaarlijks uitje. Dit keer is Laura mijn assistente meegegaan. We hebben het samen super leuk gehad en heerlijk om samen hardop te kletsen over het wel of niet past bij de bestaande lingeriestoffen en lingeriematerialen die we al hebben.

In die 5 jaar al vele bedrijven zien komen en gaan. Ook nu kun je merken dat ook de crisis daar is toegeslagen. Aantal bedrijven zijn er niet meer. Met sommige heb ik wel zaken gedaan. Ik wist dat ze er niet meer stonden maar evengoed sneu voor hun. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat we er geen hinder van heb ondervonden en onze lingeriestoffen altijd zijn geleverd.

lingeriestoffen Lijfgoed jan 2013 300x225.jpg

Het was erg leuk weer om de vertrouwde leveranciers te zien en vooral ook te bemerken er een band is ontstaan. Zelfs met de Fransozen. Oke wij zijn kopers dus je zou denken dat ze dan blij met je zijn, maar zo werkt het dus niet. In principe kosten wij meer geld dan dat het oplever. Omdat wij geen groot lingeriemerk zijn kosten wij al meer aan handelingskosten. Het blijft een bijzonder wereld en gelukkig lopen wij er al 5 jaar rond, dus men herkent je, maar ik geloof niet dat men mij nu zou toelaten.

Afin we hebben weer prachtige stoffen, kant en van die hebbendingetjes kunnen inkopen. We hadden een behoorlijk lijstje aan wensen en alles is gelukt. Echt gewoon gelukt. Zo zochten we naar een speciale lycra cooldown voor sportbh’s, simtex, mesh, sluitingen aan de meter, cups en corsettenstof.

Kortom binnenkort komt DHL, Postnl en UPS denk ik wel dagelijks aan de deur.

Hier een preview van de lingeriestoffen die binnen gaan komen. Mooi he!!!

Cassandra Saeijs

Lijfgoed