Lingerieopleidingen

Aan het einde van het eerste jaar heb je de grondbeginselen van het zelf lingerie vervaardigen en technisch tekenen onder de knie. Je bent in staat om op een hoog niveau lingerie te vervaardigen en in staat om zowel een slip als een bh te ontwikkelen voor zowel je zelf als voor anderen. Zowel badkleding als heren lingerie zijn een onderdeel van het les programma.

Tijdens de opleiding zijn er natuurlijk een aantal speerpunten die wij belangrijk vinden. Deze zullen dan ook terug komen tijdens je examen en ook zodanig mee tellen. Welke speerpunten zijn dan volgens ons zo belangrijk:

  • Klant benadering
  • Theoretische kennis
  • Praktijk kennis
  • Inzicht

De examinatoren zijn dames die zelf ervaring hebben met het mooie kleding vak, maar ook daarnaast met het vervaardigen van lingerie.

Linda de Boer
Zij heeft een eigen modevakschool Any dress, heeft veel kennis in het maken patronen.

Linda Riedel
Kleding en lingerie zijn haar hobby’s, alleen ‘hobby’s’ die ze beheerst met veel kennis en ervaring.

Manuela
Manuela heeft ook een eigen modevakschool. Deze heet modevakschool de Werf te Zoetermeer. Ik ben er trots op dat deze dames mij en jullie helpen om het beste uit jullie zelf te halen.

Door de Corona periode ben ik naast het fysieke lesgeven ook bekwaam geworden de lessen via een beeldscherm te geven.

Het kost wel wat energie, maar de kennis is er niet minder om. Het daagt mij uit, maar ook vooral jou, omdat ik nu niet gelijk kan ingrijpen als er iets fout gaat. Er wordt dan iets meer inzet van jezelf verwacht. Maar ook dit lossen we samen op. Als je vast zit kan je ook weer via facebook je vragen gesteld worden.

Maar het mooie van dit alles is, afstand is geen probleem meer. Dus wil jij ook de lingerie jaaropleiding volgen dan kan dat ook via beeldscherm. Je volgt de lessen tegelijkertijd met je medecursisten live bij.

Waar wil je meer informatie over?

Opleiding 1e jaar

Opleiding 2e jaar

opleiding 3 jaar icoon

In ontwikkeling