Illustratie lingeriesetje

Lingerie Naailes

Elke week lingerie maken op je eigen niveau en eigen tempo, daarvoor bieden wij naailessen aan. Alles kan en niets is te gek. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften ga je aan de slag.

Naailessen worden gehouden op de woensdag in de oneven week en je hebt keuze uit een ochtend en/of middag of avond. In een zeer betrokken en gezellige groep en onder de deskundige begeleiding van Cassandra. Superhandig als je vragen hebt, of toch ineens vastloopt in je project. Het gaat vooral om dat jij doet waar jij happy van wordt. (mocht je een keer niet kunnen, er zijn vaste dagen waarop jij je gemiste les kunt inhalen.

Je mag je eigen naaimachine meenemen, handig als je eigen machine beter wilt leren kennen en wilt gebruiken. Er staan bij Lijfgoed verschillende machines (Bernina, Husqvarna en Pfaff) klaar en deze kun je huren. Koffie en thee zijn uiteraard inbegrepen.

Heb je nog vragen of wil je een keer gezellig langskomen, weet dat je van harte welkom bent.

Nog vragen? Mail of bel ons even 0612355188

Ja ik wil dit ook leren, schrijf mij in!

Resultaat Lingerie Naailessen

 • lekker bezig zijn met lingerie
 • op basis van eigen tempo, wensen en behoeften
 • doen waar jij happy van wordt
 • samen zijn met gelijkgestemden
 • deskundige ondersteuning
 • nieuwe technieken, nieuwe dingen leren

Programma Lingerie Naailessen

 • Jij bepaald waar je mee bezig bent
 • model naar eigen keuze
 • je kunt gebruik maken van een patroon op maat welke je dan aanschaft

Begeleiding

In de les is er ruimte voor je vragen, je wordt in het moment begeleid waar nodig. Tevens is er buiten de lessen een besloten facebook groep voor deelnemers. Daarin kun je altijd vragen stellen, opmerkingen plaatsen en/of foto’s delen. Zowel Cassandra als Laura, mede deelnemers en oudgedienden helpen je waar nodig is. Fijne interactie en er valt een hoop van elkaar te leren!

Extra Opties:

 • Mocht je van ver komen, dan bestaat er ook de mogelijkheid dat je zowel de ochtend als de middag te samen doet. je neemt dan je lunch mee. En gaat na de lunch verder.
 • Heb je voor optie Online gekozen, dan bestaat de mogelijkheid je huiswerk door ons na te laten kijken. Het versturen van en naar ons is voor eigen rekening. Voeg een gefrankeerde envelop toe aan jezelf gericht en dan sturen wij zodra je huiswerk is nagekeken deze retour. 
 • Geen naaimachine? Deze kun je huren voor €5,00 per les. Geef je voorkeur op voor een Bernina, Pfaff of een Husqvarna.
 • Kom je met openbaar vervoer, dan haal ik je op van het station Woerden aan de Zuidzijde.

 

Praktisch

Wat mag je meenemen? Je mag je eigen materialen meenemen. Kijken we samen of het geschikt is voor het vervaardigen voor je lingerie setje

Heb je geen materialen? Neem een kijkje in onze webshop of in de winkel. We hebben een groot aanbod in lycra. kant en picot. Of shop gezellig in onze uitgebreide winkel tijdens de lessen. 

Verder kun je denken aan patroon papier, pen en papier voor notities, vulpotlood, gum, geodriehoek, scharen, naaigerei en naaimachine (met pedaal en snoer). Naaimachine kun je ook bij ons huren waarvan de kosten €5,00 per keer is. Mocht je aantal gereedschappen niet hebben, ook deze kun je tijdens de lessen in onze winkel shoppen.

Maximale groepsgrootte is 13 deelnemers zodat wij de juiste begeleiding kunnen waarborgen. Is leren spannend al dan niet in een groep, om welke reden dan ook en je zou zo graag lingerie willen leren maken, neem dan contact op met Cassandra.Ja ik wil dit ook leren, schrijf mij in!
Lingerie naailes Bikini bh
Lingerie naailes setje 2 e1400743782585
marian
marian
slips
zelf lingerie maken
zelf lingerie maken
lingerie zelf maken
lingerie zelf gemaakt
lingerie leren maken is niet moeilijk
lingerie setje zelf gemaakt
zelf gemaakt lingerie setje
Ilona
Moniek setje
Bh zelfmaak lingerie
setje carla
lingerie bh zelfmaak lingerie

Investering

Prijs: € 33,75 per maand . €67,25 bij 4 uur les op de woensdag. Je kunt online betalen via IDEAL. De inschrijving/ betaling loopt via de webshop en deze incasseert maandelijks het bedrag.

Je betaald maandelijks het bovengenoemde bedrag. De maandelijkse termijnen werkt als volgt:
– Je meldt je aan voor de naailes en betaald gelijk het eerste termijn
– Deze datum wordt aangehouden voor het automatisch maandelijks incasseren

Je hebt een maand opzegtermijn en we gaan er vanuit dat je minstens 1 jaar gezellig vindt bij ons. Uiteraard als er wat onverhoopt gebeurt, denken we uiteraard met je mee.  

In de prijs is rekening gehouden met 40 lesweken. Je betaald elke maand lesgeld, dus ook in augustus, als er dan geen les is.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust via de mail of bel ons op: 0612355188

Met veel plezier, passie en kennis leren wij jou graag alle kneepjes van dit vakgebied! Ga jij het avontuur aan met ons?


Creatieve groet,
Team lijfgoed

Ja ik wil dit ook leren, schrijf mij in!
patroontekenen

Ervaringen van cursisten

Om een prothese bh te maken, heb ik mij opgegeven voor een cursus bij Cassandra. Toen kwam de lockdown en ipv fysiek les, ging het online. Na wat kleine digitale probleempjes, ging het super en heb ik een heel mooi setje gemaakt van het lingerie pakket dat Laura had samengesteld, helemaal naar mijn zin! Ik kan de online lessen dan ook ten zeerste aan bevelen! Evenals de webshop!

 

patroontekenen

Ervaringen van cursisten

Snelle levering, geweldige service en een heel lief team wat altijd klaar staat om je te helpen waar zij kunnen! Het is ook heel fijn om bij Lijfgoed te komen omdat het er altijd heel gezellig of je nu voor les komt of om iets te kopen.

patroontekenen

Ervaringen van cursisten

“Het is elke keer een feestje om te komen, de prikkels van kleuren, mooi materiaal, kantjes, bandjes, randjes en sieraadjes + de daarbij horende “hebberigheid” te ondergaan. Het werken te midden van gelijkgestemde zielen geeft enorm veel energie! Voeg daarbij onze “juf”, die alles ziet, voor alles een oplossing weet en eindeloos geduldig is, gesteund door een Topteam dat écht alles verzorgt voor dit grote succes. Dan begrijp je wat een plezier we elke les hebben! Ga nog heel lang zo door!

patroontekenen

Ervaringen van cursisten

Les volgen bij Cassandra is als les volgen bij een vriendin.
Met veel enthousiasme en geduld, is Cassandra
de ideale persoon om iemand te begeleiden in de
moeilijke, maar anderzijds prachtige lingeriewereld.