Artikelen

Nieuwsbrief


Aanbiedingen

chameuse koraal roze 185cm zware kwaliteit per meter
€ 13.75

________________________
picot donker grijs 12mm boogjes per meter
€ 0.80

________________________
picot rood 5mm-11mm lusje per meter
€ 1.05

________________________

Bestel informatie/ retour


Bestelinformatie
Je kunt bij Lijfgoed de artikelen ofwel per stuk ofwel vanaf 0.10 cm bestellen.
Je kunt het gewenste aantal stuks intikken in het bestelvakje. Je ziet daar de lengte van 0.10 cm voorgedrukt staan, maar je kunt dit aanpassen aan het aantal gewenste centimeters.
Voor 25 cm. geef je 0.25 aan, een meter is 1.00 en anderhalve meter is 1.5.
Verder als er bij een kant artikel de volgende afkortingen staan L+R, betekend dat dit kant gespiegeld kan worden. Als je dan bijv 1mtr besteld krijg je 2 stukken van 0,5mtr opgestuurd.

Inloggen
Hier kun je je gegevens opslaan zodat je bij een volgende bestelling niet alles weer hoeft in te vullen. Wij doen verder niets met deze gegevens.
Het betekent overigens niet dat je verplicht bent om je gegevens op te slaan. Je kunt ook zonder een account aan te maken een bestelling plaatsen.

Geboorte datum invullen
Helaas is het nog niet mogelijk dat je kunt kiezen of je dat wél of niet wilt doen.


Betalen
Betalen kan gelijk via iDeal. In principe wordt je nabetalen gelijk terug gestuurd naar de site, maar bij sommige browsers lukt dat niet. Voor het buitenland kan je betalen met paypal. Voor onze Zuiderburen Belgie hebben we MisterCash en voor onze Oosterburen Duitsland hebben we Sofort in ons bestaalsysteem.

Retour
Mocht je bestelling tegenvallen, wat voor reden dan ook, dan kan deze retour gezonden worden en krijg je je geld terug. Verzendkosten welke in rekening zijn gebracht op de factuur worden terug betaald mits de gehele bestelling retour gezonden wordt binnen 14 dagen. Wij betalen het betaalde bedrag terug binnen 14 dagen na ontvangst goederen. Overleg even met ons zodat wij weten wat en hoe en daarmee ook je creditnota alvast klaar kunnen maken. Het retour sturen komt voor eigen rekening. Dit geldt niet voor de minimale afname van 10cm. Die zijn echt bedoeld om je een beeld te geven van hoe de stoffen zijn, om te voelen en de kleur, de zogenoemde staaltjes.


webwinkel voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren