Ben jij ook die vrouw die altijd ondergoed moet meenemen voor je partner, want anders komt ‘t het huis niet in? Uit een onderzoek blijkt dat wel 81 procent van de vrouwen ondergoed meeneemt voor hun lief. 62 procent zei dat ze het zelfs regelmatig of altijd doen.

Voor ons als vrouwen natuurlijk een win-win situatie want je kan zelf bepalen of je een boxer of slip voor je partner meeneemt, wij moeten er uiteindelijk tegenaan kijken. Wisten jullie trouwens dat de gemiddelde Nederlandse man het liefst gewoon een slip draagt? En dat het overgrote deel van ons vrouwen hun partner het liefst in een boxer ziet? Daarom is het ook een voordeel als we voor onze partner ondergoed kopen.

Maar hebben jullie ook z’n eigenwijze vent die kleding in de kast laat liggen die jij voor hem hebt meegenomen? Mannen beweren zelfs in het onderzoek dat ze zelf hun ondergoed aanschaffen. Herkennen jullie zulk gedrag?

De strakke boxer komt bovenaan te staan in het onderzoek zijn jullie het daar mee eens? Of hebben jullie liever dat jullie man een slip draagt? Tegenwoordig zijn er boxers in allerlei kleuren en prints. Wat vinden jullie van die prints een go of een no go? Of wit ondergoed? Mannen tip voor jullie, volgens het onderzoek vinden wij de grootste afknappers versleten onderbroeken of een string.

Herkennen jullie deze situaties?

Wil je zelf heren ondergoed leren maken of dames jullie voor je partner, dan starten wij weer in het najaar van 2018 met een workshop van 3 dagen. Schrijf je in want vol=vol.

 

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Lijfgoed, lingerie op maat

Pin It on Pinterest

Share This
X