Push up lakleer

 

 

 

Push up lakleer GRRRRRRRRRRRRRRR

Ik ben een Push-up cheap nba jerseys beha aan het maken van glimmend zwart lakleer. Ziet er geweldig Slider03 uit, maar het naait lastig. Het voegt niet, je ziet de spelden prikjes Lingerie en het is zo 01 eigenwijs.

Nou hoor ik je zeggen, dan wholesale MLB jerseys past het toch goed bij je! Eigenlijk wel maar het liefst gooi ik het het Countries raam uit. Oh nee, kan niet ik heb geen ramen hier.

Maar zoals jullie mij ook kennen, ik ga door. Heb net het stiksel voor het doorstikken van een naad maar weer uitgehaald. En ga weer vrolijk verder.

Maar dit verhaal wordt natuurlijk vervolgd.

 

Nou hehe eindelijk zitten de cups in de onderrand. Ik heb al zo veel uitgehaald. De deelnaad van de cups. Zaten ze er mooi in, is de naad weer mee gestikt. Toen de cups in de onderrand. Zit er eentje Miami Dolphins Jerseys in, blijkt dat het vulzakje mee wholesale NBA jerseys gestikt is grrrrr. Andere kant; en toen wat weg gelopen, dus ook niet mooi.

Het lakleer is wat elastisch, maar veel minder dan ik verwacht had, dus het voegt zich gewoon niet mee. Dus je ziet gewoon bij de onderrand wat rimpeltjes, maar dat komt gewoon door materiaal.

Volgende keer wat meer toegift geven. Maar het project vormt zich gestaag. Ziet er erg jeugdig uit als zeg ik het zelf.

 

Nou, hij is klaar. Hij zit aan de voorkant helemaal goed, alleeeeeeeeeeen,

Hij gaat niet dicht! Met passen heb ik 3 drie sluitingen maar even aan elkaar gespeld.

Natuurlijk stom. Hij zag er al zo echt uit, je weet wel zo’n ding wat je van het winkelrekje pakt. Dan denk oh wat een leuk bhtje, en dan zoek je je eigen omvang en dan is hij (heel raar) veel minder leuk.

Nou de pop past hem aardig en dan ziet hij veel leuker uit dan wanneer ik hem aan heb. Maar goed, ik weet waar de fout zit, dus we gaan gewoon weer een nieuwe maken. Een keer, wanneer ik tijd heb.

 

Cassandra Saeijs

Lijfgoed

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Lijfgoed, lingerie op maat

Pin It on Pinterest

Share This
X