Online cursus lingerie maken

Altijd al lingerie willen leren maken maar je kan zelf de deur niet uit? Of ziet het niet zitten om telkens naar Linschoten te komen.  Wat de reden ook is, lingerie cursus onlinehoe fijn is het dat ik je ga begeleiden in de Lingerie Jaaropleiding 1e jaars Online.

Het fijne van real life leren is dat je direct vragen kunt stellen en het zichtbaar uitgelegd wordt, interactie met je medeleerlingen, dat alles visueel is en dat je dingen kunt voelen.

Ik ben mij bewust dat juist bovenstaande maakt dat in de praktijk leren een succes maakt. En toch durf ik het aan om het jou online te leren.
We hebben alle kennis die ik vertel, die ter sprake kwam, vragen en beeldmateriaal verzameld. Met grote dank aan Stella, die dat mogelijk heeft gemaakt.

De lessen zijn zo geschreven dat ik jou les aan het geven ben. En omdat het niet in real life is, zul je veel foto’s en filmpjes te zien krijgen die het visueel maken. Ik wil namelijk dat je het snapt waarmee je bezig bent. Ik ga je geen kunstje leren.

Kortom de jaaropleiding die zaterdags gegeven wordt, kan nu ook online gevolgd worden. Uiteraard sturen wij je lesmaterialen op, zodat je kunt voelen en de juiste materialen hebt om te oefenen. Tevens krijg je van ons een lingerie patroon van de bh en slip.
Normaal is het wel zo, wanneer je in real life les volgt, wij dan op voorhand je een pas bh laten passen en deze dan aanpassen waar nodig is.
De maatvoering en wat je doorgeeft is bepalend voor de pasvorm. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de bh op voorhand goed past. Misschien is het voor jou wel mogelijk om langs te komen. Dan kunnen we een bh passen en kan ik zien wat er evt aangepast moet worden. Je krijgt daarvan dan het patroon. Als je dit wilt, maak dan met mij een pas afspraak.

Verder zul je net als de zaterdag groep ook huiswerk moeten maken. Dit moet je dan opsturen naar mij, en zal ik het nakijken en uiteraard van commentaar voorzien waar nodig. Wil je ook voor het examen gaan, zal al je huiswerk gemaakt moeten zijn en nagekeken. De kosten van het verzenden van de huiswerkopdrachten is inbegrepen bij het lesgeld.

Daarnaast kom je in een besloten facebookgroep, waar je met elkaar gedachten, vragen en opmerkingen kunt plaatsen. Zelfs met foto en filmpjes. Dus ook op die manier heb je met elkaar interactie. Uiteraard zal ik ook vragen gaan beantwoorden en tijd voor je maken, om samen met jou het beste uit jezelf te halen.

Hoe het verder nog in de praktijk geregeld gaat worden, bijv contact dagen, facetime dat is voor mij nu nog niet aan de orde. Eerst zorgen dat we mooie, handige foto’s, beeldmateriaal en video’s maken.

Kortom nog even geduld, maar de lingerie jaaropleiding 1e jaars kan je straks online doen. En als je wilt, kun je deze ook afsluiten met een examen te Linschoten.

Creatieve groet,

Cassandra Saeijs

Mocht je al geïnteresseerd zijn in de jaaropleiding online stuur ons dan vast een mailtje, zodat wij je kunnen benaderen zodra het in de lucht is,

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Pin It on Pinterest