Lingerie maken thuisstudie Beginners

Online thuisstudie

Altijd al lingerie willen leren maken maar je kan zelf de deur niet uit? Of zie je het niet zitten om telkens naar Montfoort te komen. Wat de reden ook is, lingerie cursus onlinehoe fijn is het dat ik je ga begeleiden in de Online Thuisstudie Lingerie voor Beginners

Het fijne van real life leren is dat je direct vragen kunt stellen en het zichtbaar uitgelegd wordt, interactie met je medeleerlingen, dat alles visueel is en dat je dingen kunt voelen.

Ik ben mij bewust dat juist bovenstaande maakt dat in de praktijk leren een succes maakt. En toch durf ik het aan om het jou met onze online thuisstudie het te leren.
We hebben alle kennis die ik vertel, die ter sprake kwam, vragen en beeldmateriaal verzameld.

De lessen zijn zo geschreven dat je zult ervaren dat het lijkt alsof ik naast je zit. De teksten zijn zo geschreven dat ik persoonlijk tegen je praat, vertel en uitleg. En omdat het niet in real life is, zal je veel foto’s en filmpjes te zien krijgen die het visueel maken. Ik wil namelijk dat je het snapt waarmee je bezig bent. Ik ga je geen kunstje leren. Tevens worden er ook diverse probleemstellingen behandeld.

DOEL ONLINE THUISSTUDIE LINGERIE BEGINNERS

Kennismaken met zelf maken van lingerie op basis van eenvoudige confectiepatronen door middel van uitgebreide, onderbouwde en creatieve uitleg.

 • Je weet wat zelf lingerie maken inhoudt.
 • Je kunt je eigen creatieve ideeën omzetten.
 • Je bent in staat om bh’s en slips te maken van basis patronen
 • Je bent in staat om aanpassingen te doen

PROGRAMMA ONLINE THUISSTUDIE LINGERIE BEGINNERS

De lesstof is in 7 hoofdstukken uitgewerkt, compleet in de online leeromgeving met geschreven tekst, tekeningen, foto’s en videomateriaal. Ik meen dat er iets van 70 filmpjes inzetten.
Elk hoofdstuk heeft weer sub hoofstukken, zodat je stap voor stap meegenomen wordt door de lesstof. Elke hoofstuk wordt afgesloten met huiswerk welke je kunt insturen, als je daarvoor kiest. Raad ik aan als je het voornemen hebt tzt examen te gaan doen.

 • Hoofdstuk 1 Algemeen
 • Hoofdstuk 2 Materialenkennis
 • Hoofdstuk 3 Basis vaardigheden en kennis
 • Hoofdstuk 4 Werk en naaibeschrijving
 • Hoofdstuk 5 Bh vervaardigen
 • Hoofdstuk 6 Pasproblemen
 • Hoofdstuk 7 Aanpassingen
 • Hoofdstuk 8 Afsluiting

ONLINE THUISSTUDIE houdt in dat je in je eigen tijd, tempo en waar dan ook zonder fysiek les lingerie leert maken. Begeleiding via een besloten facebookgroep en evt door middel van je huiswerk insturen.

Lingerie vervaardigen is echt een andere discipline dan gewoon kleding maken. Uiteraard komt veel overeen, maar het werkt toch net even anders.
Voor sommige dames zal het werken met elastische stoffen al een kennismaking op zichzelf zijn, terwijl weer andere het vervaardigen van tere materialen een ontdekkingsreis zal zijn.

Uiteraard kun je zelf ergens gewoon gaan beginnen en als je autodidactisch bent zal je zeker ver komen met behulp van Youtube filmpjes. Maar ik heb een compleet online lesmateriaal voor je gemaakt van A tot Z. Ik ben van het praktische en goede uitleg. Ik wil graag dat je weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet en vaak ook met welke redenen. Als je namelijk het waarom weet, dan ben je zelf ook in staat het aan te passen dan wel te veranderen. Of durf je daardoor meer.

Als je hoopt op een snelle thuisstudie die je even in een dag leert hoe je een slip en een bh maakt, dan ben je niet bij mij aan het goede adres. Ik ga namelijk de diepte in. Ik leer je geen kunstje maar echt de basis die je nodig hebt om hele mooie lingerie te maken.

Uiteraard ga je een slip en een bh vervaardigen. Daarvoor leer je eerst de naaitechnieken en maak je daar een mooi naslag werk van. Oja en voordat ik het vergeet, de materialen voor je naslagwerk, patronen voor de slip en de bh krijg je van ons. De bijpassende beugel ook.

Het enige wat je naast deze thuisstudie nog nodig hebt is lingeriepakket. Lingeriepakket kun je evt bij ons in onze webshop bestellen. Dat is helemaal aan jou.

Nadat de slip en de bh vervaardigt zijn ga je het setje afpassen en al dan niet, hoef je je patroon niet aan te passen. Mocht het zo zijn dan weet je ook hoe je dat doet.

Kortom als je met deze online thuisstudie klaar bent, heb je onwijs veel praktisch technieken geleerd, weet je hoe je een slip en een bh in elkaar zet. Heb je een mooi naslag werk gemaakt van materialenkennis en de naaitechnieken. Zodat je altijd terug kunt vallen op de theorie en je eigen aantekeningen. Je hebt een jaar lang toegang tot de thuisstudie. Na dat jaar bestaat de mogelijkheid om je abonnement verlengen om toegang te houden tot de thuisstudie voor €35,00 per jaar.

En je bent en blijft member van de besloten facebook groep Thuisstudie Lingerie voor Beginners. Deze groep is er voor jou. Samen met mede studenten kan jij daar je vragen stellen, foto’s plaatsen en je ervaringen delen. Ik en Laura zullen zeker je vragen beantwoorden, maar ook je medeleerlingen en oudgedienden.

Bij de online thuisstudie Lingerie voor Beginners kun je ook gratis je huiswerk laten nakijken. Voor sommige dames voelt dat goed, zodat ze weten dat ze op het juiste spoor zitten. Begrijp ik helemaal. Het retour sturen van het nagekeken huiswerk doen wij voor je geheel gratis. Extra service voor jou.

Dan uiteraard het financiële gedeelte even uitleggen. Je kunt in één keer €379,00 of in 2 termijnen €195.00 per keer betalen .
Mocht je kiezen voor termijnen dan gaat het als volgt. Het product online thuisstudie gaat in je winkelmandje. Je betaald gelijk voor het eerste termijn. Vervolgens wordt daarna nog 1x op dezelfde datum, maand later als je eerste betaling het bedrag van je 2de termijn automatisch van je rekening afgeschreven.

Mocht je nog vragen hebben stel ze uiteraard gerust. Stuur een mail of bel ons op 0612355188

Creatieve groet,

Cassandra

Hieronder zie je de link voor naar de webshop, waar je kunt afrekenen.

Thuisstudie Lingerie Beginners – Webshop Lijfgoed

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

 • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
 • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
 • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Lijfgoed, lingerie op maat

Pin It on Pinterest

X