Lingerie maken thuisstudie Jaaropleiding

Thuisstudie

Altijd al lingerie willen leren maken maar je kan zelf de deur niet uit? Of zie je het niet zitten om telkens naar Montfoort te komen. Wat de reden ook is, lingerie cursus onlinehoe fijn is het dat ik je ga begeleiden in de Lingerie Jaaropleiding 1e jaars thuisstudie.

Het fijne van real life leren is dat je direct vragen kunt stellen en het zichtbaar uitgelegd wordt, interactie met je medeleerlingen, dat alles visueel is en dat je dingen kunt voelen.

Ik ben mij bewust dat juist bovenstaande maakt dat in de praktijk leren een succes maakt. En toch durf ik het aan om het jou met onze thuisstudie het te leren.
We hebben alle kennis die ik vertel, die ter sprake kwam, vragen en beeldmateriaal verzameld. Met grote dank aan Stella, die dat mogelijk heeft gemaakt.

De lessen zijn zo geschreven dat je zult ervaren dat het lijkt alsof ik naast je zit. De teksten zijn zo geschreven dat ik persoonlijk tegen je praat, vertel en uitleg. En omdat het niet in real life is, zal je veel foto’s en filmpjes te zien krijgen die het visueel maken. Ik wil namelijk dat je het snapt waarmee je bezig bent. Ik ga je geen kunstje leren. Tevens worden er ook diverse probleemstellingen behandeld.

Kortom de jaaropleiding die vrijdags en zaterdags gegeven wordt, kan dus nu ook via de thuisstudie gevolgd worden. Uiteraard sturen wij je het lesmateriaal op, zodat je kunt voelen en de juiste materialen hebt om te oefenen. Tevens krijg je van ons een lingerie patroon van de bh en slip.
Normaal is het wel zo, wanneer je in real life les volgt, wij dan op voorhand je een pas bh laten passen en deze dan aanpassen waar nodig is.
De maatvoering en wat je doorgeeft is bepalend voor de pasvorm. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de bh op voorhand goed past. Misschien is het voor jou wel mogelijk om langs te komen. Dan kunnen we een bh passen en kan ik zien wat er evt aangepast moet worden. Je krijgt daarvan dan het patroon. Als je dit wilt, maak dan met mij een pas afspraak. Of een andere optie is, dat wij je een pasbh opsturen en we via lifesize kijken hoe de pasvorm is en ik dit dan aanpas op de patronen die je dus van ons krijgt.

Verder zal je net als de reallife groep ook huiswerk moeten maken. Dit moet je dan opsturen naar mij, en zal ik het nakijken en uiteraard van commentaar voorzien waar nodig. Wil je ook voor het examen gaan, zal al je huiswerk gemaakt moeten zijn en zijn nagekeken. De kosten van het verzenden van de huiswerkopdrachten zitten niet inbegrepen in het lesgeld. Het is een optie waar je voor kunt kiezen.

Daarnaast kom je in een besloten facebookgroep, waar je met elkaar gedachten kunt wisselen, vragen en opmerkingen kunt plaatsen. Dus ook op die manier heb je met elkaar interactie. Uiteraard zal ik ook vragen gaan beantwoorden en tijd voor je maken, om samen met jou het beste uit jezelf te halen.

Kortom nog even geduld, maar de thuisstudie lingerie jaaropleiding 1e jaars kan je straks thuis doen. En als je wilt, kun je deze ook afsluiten met een examen te Montfoort. (mits al je huiswerk is gedaan en afgevinkt) Het voornemen is om per 1 januari 2021 het te kunnen aanbieden.

Creatieve groet,

Cassandra Saeijs

Mocht je al geïnteresseerd zijn in de jaaropleiding thuisstudie stuur ons dan vast een mailtje, zodat wij je kunnen benaderen zodra het in de lucht is,

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest