Ondernemen

Ondernemen Zo, het is weer eens tijd voor een update. Inmiddels al weer zoveel gebeurt en gedaan. Toen ik anderhalf jaar geleden begon, had ik niet gedacht van mijzelf dat ik het ondernemen zo leuk zou vinden. Het uitgangspunt destijds was vooral gericht om mijn kennis, passie en betrokkenheid met andere te delen en velen a te helpen.

Al doende wordt er steeds meer een appel gedaan op het ondernemen. Tja bedenk mij nu dan gelijk, wat bedoel ik daar dan mee. Iets concreets; Planning bijv. Jeetje wat is dat lastig!! Ik wil eigenlijk altijd alles tegelijk, komen ook allerlei ideeën tegelijk en het liefst wil ik ook alles tegelijk. Mooiste is; ik doe ook alles tegelijk. Maar je snapt het al, dat houd niemand vol en cheap nba jerseys ook ik niet haha.

Inmiddels vele maanden verder, veel cheap nba jerseys dingen vergeten, nagelaten, slordig en veelvuldig mij ongelofelijk gefrustreerd te hebben gevoeld, ben ik nu zo ver, dat ik erken dat ik een planning nodig heb. Ik had al eerder kleine planning gemaakt en dat hielp mij destijds door een drukke tijd heen. Dus nu samen met mijn vriendin een nieuwe gemaakt. Hèhè, geregeld! Ken je dat gevoel? Heerlijk, geeft rust.

In mijn planning zijn diverse dingen in opgenomen. Zoals post verwerken, de administratie, Btw aangifte, cursus maken, voorbeelden en ideeën ontwikkelen, klantenwerk, beurzen, lesgeven en vooral ook tijd voor lunch V en eindtijd. Die was ook vooral nodig want ik was er bijna niet meer voor de kids en echtgenoot. Dus mama zit nu met kopje thee als de kids uit school komen en heeft ook zwemles, scouting en meer van dat soort activiteiten ingepland. Zo kan ik dus nog meer plezier en resultaat uit het ondernemerschap halen.

Inmiddels komen er allerlei stoffen binnen uit heel de wereld. Rusland, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk en nog een aantal landen. Zo leuk, is net een snoepjeswinkel. Ik ben namelijk begin september naar Parijs geweest en heb dus vele stands bezocht wholesale jerseys en ingekocht. Ook deze keer alleen en had een prima hotel. Geen mieren die over mijn eten liepen. Had cheap mlb jerseys deze keer wel weer een nieuwe ervaring. Onder de grond (metro en tram) raak ik niet de weg cheap nfl jerseys kwijt, maar boven de grond loop ik iedere keer weer precies de verkeerde kant op. Aantal keren heerlijk gegeten in Restaurant Les Artistes. Een restaurant met veel beeldende kunst en een film te zien over franse schilder Gauguin. http://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Gauguin Was leuk om te zien. Allerlei herinneringen kwamen Ionic naar boven. Wij hadden vroeger thuis een heel dik mooie boek en daar stonden heel veel Franse schilders in, waaronder ook Gaugain. Ik lakleer was vooral geboeid door de schilderijen die hij in Haïti heeft gemaakt.

We hebben op de Wol en Handwerkbeurs gestaan. Weer hele leuke reacties ontvangen. We stonden met heel veel materialen zoals kant, lycra, elastiek, schouderband. Verder hebben we op zondag een workshop gegeven in het leren Workshop vervaardigen van je eigen slip. Zo leuk om te zien hoe er gewerkt wordt. Rode koontjes van het harde werken. De inspanning werd beloont met een mooie slip.

Inmiddels hebben we ???????????????????????????????????? weer de draad opgepakt met diverse workshops en de lingerie naai lessen. Zo altijd na de vakantie nieuwe energie, nieuwe ideeën en weer erg leuk en gezellig. Samen met de dames die al een tijdje lessen volgen en nieuwe gezichten. Blijft heerlijk om te doen.

Cassandra Saeijs

Lijfgoed

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Lijfgoed, lingerie op maat

Pin It on Pinterest

Share This