Maak je eigen jurk in 1 dag

Workshop ‘Maak je eigen jurk in 1 dag’

 

Niets om aan te trekken, of op zoek naar die ene jurk!

Tijdens deze 5 uur durende workshop te Linschoten leer ik (Linda de Boer van Anydress) je om een eigen jurk te tekenen en vervaardigen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten halzen, mouwen, rokdelen en stoffen, waardoor vele variaties mogelijk zijn. Zo kun je dus ook lekker je eigen creativiteit kwijt.

Naai-ervaring is niet vereist, dus iedereen kan aan deze leuke en gezellige workshop deelnemen. En we maken de jurk ook nog eens op jouw maat!

jurk

Maak je eigen jurk in 1 dag

Bij deze workshop zijn alle benodigdheden en koffie of thee met iets lekkers inbegrepen. Wel wordt het op prijs gesteld als je je eigen naaimachine meeneemt. Mocht je zelf geen naaimachine bezitten, dan zorgen wij voor machine voor je. Wil je liever een eigen stof meenemen, dan kan dat ook. Let er wel op dat de stof die je meeneemt een goed rekbare tricot is.

De workshop wordt in een klein groepje gegeven, waardoor er voor iedereen voldoende tijd, aandacht en gelegenheid is om hulp te vragen.

De prijs voor deze super leuke dag is €79.95

 

Wanneer:

 

Zaterdag 28 mei van 10-15 uur

Zaterdag 25 juni van 10-15 uur

Zaterdag 3 september van 10-15 uur

Zaterdag 5 november van 10-15 uur

 

 

Heb je interesse of wil je je opgeven? http://anydress.biedmeer.nl/Webwinkel-Product-64872613/Workshop-Maak-je-eigen-jurk-in-1-dag.html

 

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest