Lingerie Maatwerk en maatwerk Badkleding. Elk lijf is uniek, en bijzonder door haar eigen maatvoering. De kunst is niet om het lichaam op een ideaalbeeld aan te passen, maar uw kleding op maat te krijgen.

Goed passende lingerie is de basis voor alles wat u draagt. Of het nu gaat om een maatkostuum, een bruidsjurk of alledaagse shirtjes en bloesjes: in alle gevallen zal het ondergoed naadloos moeten aansluiten op uw lichaam om het effect van de bovenkleding niet te verstoren. En op het blote lichaam, als de lingerie of badkleding het enige is wat u draagt, dan moet alles perfect passen en een lust zijn voor het oog. De materialen en de kleuren zijn dan ook van groot belang

Lingerie maatwerk en  maatwerk badkleding van Lijfgoed

Ik lever voornamelijk lingerie maatwerk en badkleding op maat. Uitdagingen die ik in mijn atelier tegenkom zijn bijvoorbeeld; de ‘grote boezem’ (al dan niet in verhouding), de ‘kleine boezem’ maar ook lingerie die je littekens verhult. Ik heb zeer ruime ervaring in het maken van een prothese-bh en de bh voor éénborstige vrouwen, maar ook dames met een stoma, rugklachten en gevoelige huid (Neuropathie) kunnen bij mij terecht.

Voor de heren maak ik aangepaste slips in het geval van bijvoorbeeld teelbalkanker. Naast deze specialisatie kun je bij mij uiteraard ook terecht voor zowel gewone, als speciale lingerie zoals een mooi setje voor je trouwdag, bijzondere ontwerpen, gewoon prachtige lingerie of andere feestelijke gelegenheid. Ik maak al deze lingerie zelf en altijd aangepast aan jouw (speciale) maat en behoefte.

Van mij kun je verwachten dat ik lingerie maatwerk op maat voor je kan ontwerpen en maken.

Prijzen lingerie maatwerk en maatwerk badkleding

De prijzen zijn inclusief patroontekenen, ontwerp, vervaardigen en materialen.
De variabele factor is het model dat wordt gemaakt.

De prijzen zijn vanaf:

Bh met beugel vanaf €750.00

Slips vanaf €150.00

Het proces van een bh vervaardigen, dus vanaf het meten, teken- en kniptafel tot aan het vervaardigen heeft een gemiddelde van 20 uur. De levertijd van de lingerie maatwerk is altijd afhankelijk van het model en de vraag. Gemiddeld staan er 3 maanden voor, van de eerste afspraak tot echt goed zittend lingerie. Dit heeft te maken met de tijd die vaak tussen de afspraken zit. En uiteraard het proces wat er nodig is om tot goed zittend lingerie te komen. Natuurlijk is er altijd overleg mogelijk over de levertijd, maar kwaliteit staat bij ons voorop!

Meer informatie over lingerie maatwerk nodig? Neem contact op.

 

Workshops lingerie en badmode

Naast het maken van lingerie maatwerk geef ik tevens opleidingen  aan diverse doelgroepen. Zoals bijvoorbeeld aan dames van het obesitasforum, prothesedragers, leraressen van diverse modevakscholen en professionals die hun vak verder willen uitbreiden. Uiteraard ook voor de beginnende lingerie naaister, de dames en heren die het altijd al leuk vonden hun eigen kleding te maken en lingerie maken als een nieuwe uitdaging zien. Je leert bij Lijfgoed je eigen lingerie te maken op jouw maat, met jouw wensen en met gebruik van je eigen creativiteit.

 

Cassandra Saeijs

Lijfgoed

 

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Pin It on Pinterest