Onlangs stonden wij op de KreaDoe, een vijfdaagse beurs die we niet alleen ‘deden’.

Lieve Helma, Carla, Tineke, Geesje, Jolanda, Linda, Stiene, Charissa, Miranda en uiteraard Laura, dank jullie wel meiden. Zonder jullie was het geen succes geworden en dank je wel voor de lol en gezelligheid. Daarnaast ook Team Naaimachinehandel Van Huissteden Nieuwegein. We hebben genoten van de nieuwste Bernina 750 naaimachine (monster machine) en van de nieuwste Bernina Lockmachine 460 (dat wordt mijn eerstkomende aankoop). Dank jullie wel voor het lenen van de machines en het in ons gestelde vertrouwen.

Zo, dat gezegd hebbende terug naar de KreaDoe.
Ik was er zelf nog nooit eerder geweest. Mijn buurvrouw hoor ik er al jaren over. Zij gaat elk jaar weer en vertelt geweldige verhalen tijdens de koffie. Laura gaat er ook elk jaar weer heen met haar vriendin.

Ondernemer op KreaDoe
Veertigduizend bezoekers tijdens die vijf dagen. Wow dat zijn even flinke aantallen. Ons idee: daar kunnen we mooi onze Lingerie Opleiding promoten en de slip patronen verkopen. Yeah. Cooooool dat gaan we doen. Als ondernemer zie je natuurlijk allerlei mogelijkheden hierin. Er zijn zelfs formules die je een prognose geven van hoeveel je kunt verkopen. Je kunt je wel voorstellen dat ik mij zelf al op de Bahama’s zag zitten met deze bezoekers aantallen. Maar… natuurlijk hebben we dat zo’n eerste keer niet gehaald. Ondanks de niet gehaalde prognose hebben we vijf geweldige dagen gehad. We hadden een prachtige banner, en we hadden mooie oude paspoppen opgesteld met oude lingerie en corsetten. Moderne paspoppen met mooie lingerie. Onze stand werd dan ook goed bezocht en we hebben veel mogen vertellen over wie we zijn en wat we doen.

Taboe
We waren op de KreaDoe de enige in ons vakgebied. Nou dat hebben we ook geweten.
Ik verbaas mij er nog steeds over, terwijl de bezoekers overwegend vrouwen zijn, ook zij nog steeds lingerie een beetje als een taboe zien waar erg achteloos mee wordt omgegaan.
Kun je je voorstellen dat er mensen zijn die verschrikt reageren, rood aanlopen, giebelen als pubermeisjes of gewoon zeggen dat het voor hun niet hoeft. Als ze maar wat aan hebben.

Slip patronen
Een gemeenschappelijke deler die dan toch wel voor iedereen belangrijk is, is het model slip.
Overwegend wil men een slip die de hele bilpartij omsluit en die goed blijft zitten.
Laten we dat patroon nou precies hebben! Ja, ook in jouw maat. Onze maatbereik is vanaf maat 32 t/m maat 64. Dus dat kan nooit een probleem zijn. Ja, – een veelgehoorde vraag – we hebben ook pakketjes van volledig katoen. Dus draag jij nog steeds een slip die niet voldoet, dan hebben wij misschien wel de oplossing voor je. Je eigen slip maken. Al dan niet onder begeleiding. Bij onze slip patronen zit uiteraard een naaibeschrijving die je stap voor stap begeleid bij het zelf vervaardigen van jouw slip.

Lingerie leren vervaardigen
Ben je iemand die liever onder begeleiding een nieuwe hobby leert of zelfs een vak, dan hebben we diverse mogelijkheden. Op bijv. de woensdagochtend of woensdagavond krijg je wekelijks lingerie naailes van 2 uur waarbij je je eigen tempo kunt volgen. Wil je meer en zie je gelijk allerlei mogelijkheden en wil je het naadje van de kous (of de lingerie) weten, dan is de Jaar Opleiding Lingerie 1ste jaar je op het lijf geschreven.
Dus dames, niks geen rode oortjes, steelse blikken, slecht zittende lingerie. Je hebt het helemaal in eigen hand. Hoe cool is dat, dat je zelfs je eigen lingerie helemaal onder controle kunt hebben. Dat willen wij toch allemaal wel. En dat in een sfeer die minstens net zo gezellig is als de sfeer of de KreaDoe.
Dus stuur via onderstaande button je reservering voor de woensdag lingerie naailessen

Reservering Lingerie Naailessen

 

 

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Pin It on Pinterest

Share This