Aanbeveling Armand Michiels

Aanbeveling

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Armand Michiels en ben werkzaam in de modebranche als ontwerper van corsetten. Ik heb mijn eerste collectie geshowd op de Amsterdam Fashion Week juli 2013. Door het corset te ontwerpen in verschillende stijlen en voor verschillende momenten van de dag probeer ik nieuw leven te geven aan dit aloude kledingstuk. In mijn catwalkshow was te zien hoe vrij en alledaags het corset gedragen kan worden.

Het is allemaal begonnen bij modeakademie Vogue, daar heb ik vier jaar modevormgeving gestudeerd. Vervolgens heb ik de stap gemaakt om in Italië een vervolg te geven aan mijn passie ‘mode’. Na drie jaar een opleiding gevolgd te hebben aan modeinstituut Istituto di Moda Burgo te Milaan was het tijd om terug te keren naar Amsterdam. Hier zijn in januari 2013 de eerste stappen gezet om succesvol te worden als modeontwerper…

Lijfgoed

Het was twee weken voor mijn eerste catwalkshow op de Amsterdam Fashion Week, druk zoekende op internet naar specifieke materialen als BH-beugels, beugelband en elastiek. Lijfgoed bleek de uitkomst te zijn waar ik de hoognodige spullen kon krijgen. Een ruim assortiment met de fijnste materialen in diverse kleuren en uitvoeringen. Cassandra de eigenaresse heeft bovendien verstand van zaken, voor advies op maat is dit het juiste adres.

In mijn tijd in Milaan heb ik mij helemaal gespecialiseerd op lingeriegebied. Uit ervaring kan ik zeggen dat je nooit bent uitgeleerd. Na mijn eerste collectie corsetten op de AFW heb ik de focus deels gericht op het ontwerpen van een BH collectie. Een aantal vragen wat betreft pasvorm gingen in mijn hoofd om. Cassandra een vakvrouw op het gebied van lingerie was de aangewezen persoon om advies in te winnen. Sinsdien heeft zij mij regelmatig gecoacht… tips, andere invalshoeken, en adviezen hebben mij ook weer andere inzichten gegeven.

‘Elf uur op een woensdagochtend…hier kan ik echt naar uitkijken! Koffiekan gevuld en daar gaan we…urenlang bezig zijn met lingerie, oplossingen zoeken, ideeën uitwerken, stoffen en materialen onder de loep nemen…heerlijk zo’n dag! Cassandra is een ‘vakidioot’in de goede zin van het woord, met veel passie en enthousiasme weet zij haar kennis over te brengen. Aan het einde van de dag, met nieuwe informatie en inzichten zit mijn hoofd vol…propvol kan ik wel zeggen. Maar wat een energie en motivatie geeft het’.

Iedereen die geinteresseerd is in lingerie, van beginner tot gevorderd/professional kan ik zeker de opleidingen bij Lijfgoed aanraden. Cassandra brengt je met haar kennis de kneepjes van het vak bij. De cursist zal ondervinden dat haar enthousiasme en passie zal zorgen voor een dosis energie en motivatie om lekker zelf aan de slag te gaan!

Een aanrader dus!

Bij deze wil ik Cassandra dan ook bedanken voor het coachen en inspireren.

Modeontwerper
Armand Michiels

Ebook lijfgoedEen gratis boek vol met tips van de vakvrouw.

  • “zo is je kant altijd goed gespiegeld”
  • “Een nieuwe stofvouw om deze reden”
  • “Zo krijg je stevigheid”

Tips die je helpen om mooie lingerie zelf te vervaardigen

Lijfgoed, lingerie op maat

Pin It on Pinterest

X